ghost troubles !

Log in to reply
Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • Author
    Posts
  • #184238

    tmorris2009
    Participant

    UK - Wales

    Posts: 52

    @bobcat thanks for the reply, I put brand new battery on last night, still the same, I’m going to phone auto watch later, to see if I can turn the ghost off just to eliminate that

    #184240

    coastliner
    Participant

    UK - England

    Posts: 4062

    @tmorris2009,

    I think if it’s happening so soon to installation you need to contact the installer. Do this sooner than later.



    Coastliner

    #184246

    tmorris2009
    Participant

    UK - Wales

    Posts: 52

    I’m not sure when it was installed, I’ve only had car for around 6 months, I’ll dig out the paper work after work,I’d just like to put it into service mode to try it

    #184641

    tmorris2009
    Participant

    UK - Wales

    Posts: 52

    Well finally got my issues sortted, I changed fuel filter yesterday, bit of a fiddly job, especially on your back, with not much room,but seems to have payed off, ran it few times yesterday, same today and no issues

    #184645

    bobcat
    Participant

    UK - England

    Posts: 9571

    As posted elsewhere, pleased you got it sorted 👍



    Honorary Member

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Please login or register to view this page.




Login or register below to contribute to ghost troubles !. If you're not already a member then you can register for free!