Josh1987

Josh1987

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Mountune Induction Kit FOR SALE #159652
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    You must be a premium user to view this content

    • This reply was modified 1 month ago by Josh1987Josh1987.
    in reply to: Mountune Induction Kit FOR SALE #159544
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    You must be a premium user to view this content

    in reply to: Mountune Car Mat Set and Boot Mat #158970
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    You must be a premium user to view this content

    in reply to: Mountune Black Gear Knob #158618
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    You must be a premium user to view this content

    in reply to: Mountune Car Mat Set and Boot Mat #158544
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    You must be a premium user to view this content

    in reply to: Mountune Car Mat Set and Boot Mat #158313
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    You must be a premium user to view this content

    in reply to: Mountune Car Mat Set and Boot Mat #158312
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    You must be a premium user to view this content

    in reply to: Mountune Induction Kit FOR SALE #158162
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    You must be a premium user to view this content

    in reply to: Dreamscience iMap with Ultima 2+ Overrun map #157987
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    You must be a premium user to view this content

    in reply to: Car stalling on Start Up when engine is warm #155811
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    I havent heard back from Ford yet and i dont use the car during the week. I took it for a drive tonight and it did it whilst waiting at Traffic Lights but drivers perfectly fine and after cleaning the K&N filter on Sunday night thorrtle response seems to of improved.
    I got back into the back after a quick McDonalds and it did the stalling again then was fine once i got going.
    I got home turned it off left it for 15 minutes got back in and was fine it started sat at 900RPM did 2 dips down to 500rpm in the few 10 seconds which its always done ive noticed then settled at 900RPM

    The problem has only seem to of occured since my Wife fueled up last Friday it was fine with her all day then the problem came last Sunday.

    Ive given it a good blast tonight to run as much fuel down as possible and refilled with V-Power as im running the Ultima2+ just wanted to see if it were just a bad batch of Tesco 99 or something

    in reply to: Car stalling on Start Up when engine is warm #155496
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    But the car is working fine whilst driving and pulls perfectly fine and starts up perfectly fine when cold and is perfectly fine when sat in Traffic or at the traffic lights.

    Its only happening when left for 15 or so minutes and i jump back in and start it up and it just stalls 5 seconds after starting it up and i can only control it by driving away straight away and then its fine until i stop again and leave it for 15 minutes again.

    No warning messages are appearing

    in reply to: Car stalling on Start Up when engine is warm #155462
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    How come it ruins perfectly fine the rest of the time ? its just on initial warm engine start up

     

    in reply to: 5th Drive mode #144917
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    You must be a premium user to view this content

    in reply to: Sync3 dab signal #135106
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    I put the short Ford aerial on mine and DAB is shit but use AndroidAuto and Spotify so meh

    in reply to: Gary's Mark 3 (Car Focused) #131570
    Josh1987
    Josh1987
    Participant

    UK - England

    Posts: 37

    You must be a premium user to view this content

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)